Shrnutí 1/4

17.07.2014 10:12

Ahoj. ALL-CUP se nám úspěšne rozbíhá a tady je malé shrnutí prvních třech podniků.

 Prvnímu ročníku ALL-CUPu po třech soutěžích dominuje Vladimír Kubini, který střídá různé vozy nejsilnější kategorie WRC. Vyhrál oba podniky do kterých odstartoval a usadil se na čele tabulky.

 O tom, že je zatím ALL-CUP pořádně vyrovnaný svědčí i fakt, že Kubini je jediný kdo nemá v tabulce těsného soupeře. Všichni ostatní jezdi mají maximálně tříbodový rozestup od svých nejbližších konkurentů. Mezi druhým Karlem Kestem a třetím Karlem Schambergerem je to pouhý bod. Kest stejně jako Kubini vynechal druhý podnik a ve zbylích dvou dokázal dojet s Lancií Delta A8 na stupních vítězů. Schamberger s Citroënem C4 WRC naopak nejel hned první podnik,ale druhý dokázal vyhrát a připsal si tak spoutu bodů a patří mu průbežné třetí místo.

  Za první trojcí je 13-ti bodová mezera. Na čtvrté pozici pak najdeme první atmosférický vůz. A to Forda Fiestu s2000 pilotovanou Mirou Chudejem, který se dokázal na sněhu vmísit mezi WRC a získal tak stupně vítězů.

  Následuje velmi vyrovnaná skupina. Hned šestice jezdů s vozy všech různých kategorií je zde namačkaná v rozmezí pouhých 2 bodů. A to v pořadí Vais (WRC), Vojtíková (S2000), Zouhar (S2000,WRC), Tomeček (WRC), Válek (N4), Pilka (S2000). Zde by se slušelo vyzvednou výkon Vlasty Válka, který jako jediný ze všech startujících dokázal dokončit všechny odjeté soutěže bez použití superally.

 Nyní nás čekají klasické úzké lesní cesty v Japonsku a bude následovat první várka vytvořených asfaltových zkoušek.

Zatím díky za přízeň a na trati Ahoj! Pila

 

ps: Jestli jsem někomu zkomolil jméno (diktatura) napište na all-cup@seznam.cz